KONYA / SELÇUKLU - Şehit Abdullah Tayyip Olçok İmam Hatip Ortaokulu

HAYDİ KONUŞ BAKALIM MÜNAZARA YARIŞMASI İLÇE FİNALİNE OKULUMUZ EV SAHİPLİĞİ YAPTI.

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Konya Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle yürütülen Medeniyet Okulu Projesi kapsamında lise öğrencileri arasında düzenlenen "Haydi Konuş Bakalım" isimli münazara yarışmasının ilçe finali Okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Turan KAYACILAR, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Adnan BAHÇECİ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Murat YURTER ve Hıdır OKÇU, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirilen yarışmada Aliya İzzetbegoviç Anadolu Lisesi öğrencileri ile Osman Nuri Hekimoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri arasında kıran kırana bir mücadele yaşandı.

Yarışmanın sonucunda Osman Nuri Hekimoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri kazanan takım olarak İl finallerinde ilçemizi temsil etmeye hak kazandılar.

15-01-202415-01-202415-01-202415-01-2024

Yayın: 15.01.2024 - Güncelleme: 15.01.2024 12:48 - Görüntülenme: 43